Acest program este dedicat persoanelor care doresc să se cunoască pe Sine și să aprofundeze tainele Universului.

Ascensiunea reprezintă conștientizarea lucrurilor,problemelor și vindecarea lor pe toate planurile ( fizic,mental,spiritual), urmând trecerea la un nivel superior de conștiință.

Meritele pentru informațiile și cursul în Sine nu îi revin unui singur om ci Creatorului Primordial (Dumnezeu), tuturor Maeștrilor Ascensionați, tuturor entităților de lumina și de întuneric și nu în ultimul rând, pe înțelesul tuturor, mulțumiri tuturor oamenilor, mulțumiri conștiinței colective a oamenilor.

Programul – Ascensiunea prin conștientizare și vindecare durează 4 săptămâni însă se poate prelungi.

Structura programului este urmatoarea:

3 fișe radiestezice și 3 curățări energetice în decursul a 4 săptămâni

Din 2 în 2 săptămâni se face fișa radiestezica și se compară rezultatele pentru a se vedea dacă s-au făcut progrese ori nu, împreună cu o curățare energetică.

  • Prima fișa radiestezica și o curățare energetică la începutul programului,
  • Cea de-a doua fișa radiestezica și curățare energetică la 2 săptămâni după începerea programului, 
  • Cea de-a treia fișa radiestezica și curățare energetică după 4 săptămâni de la începerea programului.
  • După cele 4 săptămâni de la începerea programului pentru cei ce rezonează și doresc o vindecare spirituală, o Ascensiune și un stil de viață sănătos se poate face o inițiere în Reiki Usui, gradele I,II,III.

Fișa radiestezică.

Fișa radiestezica arată datele despre tine și conține:

  • Informațiile tale la nivel de Sine ( spirit ) și suflet – se măsoară toți paramentrii necesari la nivel de Sine și Suflet,

Programe pozitive, beneficitatea,drepturile divine,darurile ( abilitățile ) fiecăruia în urmă meritelor sale + umbră fiecăruia.

Umbră reprezintă bagajul negativ cu care vine și se întrupează fiecare spirit. Pe înțelesul tuturor …  fiecare om are o umbră iar această umbră trebuie vindecată.

În umbră intră karma personală, karma de neam, cele 5 răni emoționale, legături nebenefice și multe altele.

  • Informațiile tale la nivel mental – se măsoară toți parametrii necesari la nivel mental,

Starea de sănătate mintală. Cât acționăm din minte și cât de la sine împreună cu toți paramentrii nacesari.

  • Informațiile tale la nivelul fizic – se măsoară toți paramentrii necesari la nivelul fizic,

Starea de sănătate pe corpul fizic

Starea de sănătate pe diferite organe

Ordinea în care sunt scrise cele de mai sus este ordinea în care apare și începe să se manifeste o problema.

Când apare o problema în fizic înseamnă că problema a fost ignorată la nivel energetic și mental , ultima varianta ca omul să devină conștient că are o problema rămâne manifestarea ei în fizic, după caz printr-o boală.

După finalizarea fișei radiestezice urmează explicația rezultatelor pentru a înțelegerea rezultatelor respective.

Curățarea energetică

După finalizarea fișei radiestezice urmează o curățare energetică care constă în deblocarea,curățarea,echilibrarea chakrelor,câmpurilor și a blocajelor

Cum se simt blocajele energetice, chakrele blocate sau murdare?

Depinde de zona și de acțiune.

Exemple:

– Când începi să gândești intens negativ, chakra 7 o ai blocată sau se învârte invers urmând să îți vină gânduri și imagini negative, nu de la divinitate.

Dacă ai chakra 7 deschisă, curățată și echilibrată, vei avea o gândire pozitivă, gânduri constructive pentru tine și restul, conexiunea cu divinitatea, stare de bine în general.

– Dacă simți că te doare pieptul acolo este energie negativă acumulată de unde reiese lipsa de iubire, lipsa de manifestare a tot ce ține de iubire respectiv iubirea de Sine.

Și așa mai departe.

Toate rezultatele sunt explicate pe înțelesul tău, iar noi iti oferim o posibila rezolvare a blocajelor si a problemelor tale in urma nivelului de constiinta si stilului de viata in care te regasesti, iar alegerea de a face ce dorești mai departe îți aparține.

Rezultatele sunt trimise pe adresa ta de e-mail, whats app, telefonic.

Pentru a lua parte la Ascensiune împreună cu noi, te invităm pe facebook în grupul nostru Ascensiunea.ro https://www.facebook.com/groups/764205177866634

sau pe pagina unde își desfășoară activitatea fiecare membru al echipei.

Prețul programului de 4 săptămâni este 1800 lei. Plata se poate face integral sau în 3 tranșe a câte 600 lei pe decursul programului, asta însemnând 600 lei după fiecare săptămână

Pentru o singură fișa radiestezica împreună cu o curățare energetică + explicatiile obtinute pe baza rezultatelor, prețul este 600 lei.

Din diverse motive cine nu dorește să parcurgă minim 4 săptămâni din program, se poate face o singură fișa radiestezica și o curățare energetică + explicatiile obtinute pe baza rezultatelor prețul fiind 600 lei.

Pentru înscrierea în program si pentru alte detalii te rugăm să ne contactezi telefonic la numărul 0722 893 829, printr-un e-mail la contact@ascensiunea.ro sau completând formularul de mai jos

Drumuri luminate și Ascensiune plăcută tuturor!

Categories: Cursuri

0 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RORomanian