În primul rând, fiecare dintre noi la baza este divinitate.

Această divinitate este energia primordială.

Din această energie primordială s-au creat diferite concepte.

Primordial este un spirit, nu două, nu N spirite.

În urmă dezvoltării Creației, în urmă unor concepte, Spiritul Primordial în acel moment s-a divizat.

De aici au apărut N Dimensiuni cu N concepte pentru fiecare Dimensiune.

Revenind la Pământ.

Pe Pământ sunt oameni care trăiesc zi de zi pe baza unor concepte, programe și scheme mentale create de entitati din diferite Dimensiuni.

Acești oameni, sunt spirite care vin din diferite dimensiuni ei Înșiși, însă aici pe Pământ fiind 3D, automat majoritatea spiritelor ( oamenilor ) au fost și sunt intrate și manipulate de conceptele din 3D, aceste concepte fiind create de spirite care s-au desprins de Dumnezeu foarte mult, de Creație.

Aceste Entități care s-au desprins foarte mult de Dumnezeu, au creat Concepte, Programe și Scheme Mentale pentru a se hranii cu Divinitatea din fiecare spirit întrupat pe această Planetă.

Dacă nu am acționa pe aceste concepte, respectivele Entități nu ar avea putere, însă au putere prin simplul fapt că noi le dăm putere lăsându-le se se manifeste prin noi.

Când zic că le dăm putere, mă refer atât la Îngeri si Arhangheli intrupati cât și la alte ființe de lumina din alte Dimensiuni care inca nu si-au dat seama de entitatile care actioneaza si manifesta prin corpul lor fizic.

Îngerii sunt cei mai aproape de Dumnezeu, categoric.

Însă, mai sunt și alte spirite aproape de Dumnezeu, spirite de lumina care au ales să experimenteze creația în Lumina.

Aici intră Arcturieni, Andromedani, Siriusieni, Pleiadieni, Fiii de Dumnezeu, și așa mai departe.

Fiecare dintre cei menționați mai sus, la baza în esența lor, provin din Dumnezeu. Insă în urmă adăugării unor concepte, au ales să dezvolte o anumită parte a Creației, în LUMINA, cu iubire și așa mai departe.

Îngerii și Arhanghelii au cea mai mare Lumina pentru că au fost creați primii, însă trebuie să înțeleagă următorul lucru și anume:

În Creație există și alte spirite de Lumina, care sunt din Dumnezeu, care văd Adevărul, precum sunt Arcturienii, Andromedanii, Siriusienii, Pleiadienii și așa mai departe.

Toți trebuie să lucreze împreună pentru a aduce Lumina în întreg Universul pe toate nivelele Creației.

Acesta este jocul.

Îngerii având cea mai mare Lumina, pot fi încăpățânați și cred că sunt cei mai cei. Lucru adevărat. Însă de asta sunt pe aici și Îngeri și Arhangheli întrupați și toți cei menționați mai sus, pentru a lucra împreună și a aduce Lumina în Conceptele, Programele și Schemele Mentale care sunt implementate în majoritatea oamenilor.

Pe înțelesul tuturor.

În momentul asta când te gândești la ceva, sunt șanse foarte mari ca acel ceva la care te gândești să fie un concept, un program , o schemă mentală creată de entități care sunt foarte desprinse de Dumnezeu.

De asta ai stări negative, de asta nu ești fericit și așa mai departe.

Sunt niște Concepte, Programe și Scheme Mentale pe care acționezi inconștient, așa au fost create de aceste entități și asta este rezultatul.

Familia, copiii, societatea, rănile emoționale, invidia, războiul, furia, lăcomia etc, sunt concepte, programe și scheme mentale create de entități care s-au desprins foarte mult de Dumnezeu.

Ce trebuie să facem fiecare?

Fiecare indiferent că este Înger, Arhanghel, Fiu de Dumnezeu, Arcturian, Adromedan, Siriusian, Pleiadian și așa mai departe, întrupați aici pe Pământ, trebuie să ne dăm jos din Conceptele, Programele și Schemele Mentale care le avem de la aceste Entități desprinse mult de Dumnezeu, urmând să acționăm fiecare în funcție de Cunoașterea fiecăruia.

Echipa, nu separat! Despre asta este vorba!

Este un parcurs care poate dura N vieti sau luni,ani in cazul in care exista Intelegere intre toti cei mentionati mai sus.

Drumuri luminate si Ascensiune placuta tuturor!


0 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RORomanian