Cunoașterea de Sine este o alegere și vine din interiorul fiecăruia la un moment dat.

Analiza Amprentei Energetice se face de către unul dintre membrii Echipei Ascensiunea și puteți cere de către cine anume să se facă în momentul când cereți o programare pentru Analiză Amprentei Energetice.

Ce este Analiza Amprentei Energetice?

Prin Analiza Amprentei Energetice înțelegem orice informație / blocaj pe care le avem plecând de la nivel energetic, care apar automat în mental, emoțional și fizic.

Orice boală, blocaj, schemă mentală a avut , are și va avea în spate o problema energetică.

Nu suntem conștienți prea multi de acest lucru pentru că mintea noastră este limitată și tot ce suntem obișnuiți să știm este că problema apare atunci când apare în fizic sau in minte. Total greșit și în cele din urmă și știință a susținut asta.

Dacă te doare piciorul sau ai orice fel de afecțiune, în spate este o problema energetică, nicidecum o anomalie.

Dacă ai o problema mintală , incapacitatea de a te concetra spre exemplu, această problema tot de la nivelul energetic apare.

Sute de milioane de oameni știu ceea ce se scrie aici, însă acei oameni nu au fost crescuți pe concepte atât de limitate precum alte regiuni,continente de pe Planetă.

Mulți oameni de pe Planetă se cred a fi foarte avansați, însă adevărul este că un copil de 10 ani din India știe mai multe despre viață decât un adult cu 3 facultăți în orice domeniu din Occident.

Acel copil știe ce este iluzia și trăiește conștient, pe când Adultul din Occitend „trăiește” mai toată viață în iluzie, inconștient.

Informațiile obținute din Analiză Amprentei Energetice:

Se poate afla orice pe toate cele 4 planuri ( fizic, mental, emoțional, energetic )

Aici implică cunoașterea de sine pentru a ști ce anume vrei să afli, însă cei ce fac Analiza Amprentei Energetice știu ce să caute despre fiecare, urmand să înțeleagă ce are nevoie și trebuie să înțeleagă fiecare persoana care doreste Analiza Amprentei Energetice.

Câteva Exemple:

Starea de sănătate ( fizic, mental , emoțional , energetic )

Blocaje 

Legături benefice / nebenefice

Drepturi divine

Compatibilități

Atașamente

Vibrația internă

Vârste Astrale

Stimă de Sine

Sexualitate integrată

Iubirea

Karma – personală/ neam

Beneficitate pentru locul de muncă, locuri, relații.

Soluții

Lista poate continuă însă am scrie aici foarte multe pagini fără sens.

Pentru programări , Analiza Amprentei Energetice te rugăm să completezi rândurile de mai jos sau să ne scrii la contact@ascensiunea.ro, la numărul te telefon afișat pe site, sau pe pagina fiecărui membru al Echipei Ascensiunea.

Drumuri luminate și Ascensiune plăcută!

ro_RORomanian