Bună ziua tuturor,

Din data de 27.01.2021 începe programul Ascensiunea – Recăpătarea Conștiinței pentru o perioada de o lună sau mai mult (se va anunța când se va închide programul )

Proiectul cuprinde atât partea teoretică (cunoaștere) cât și partea practică pentru fiecare om de pe Planetă care este deschis și alege să își deschidă inima și să își lumineze mintea!

Știm cum se manifestă Umbra care include printre altele traumele, rănile emoționale împreună cu toate emoțiile, schemele mentale, suma programelor care sunt implementate în mintea majorității din diferite cauze.

Pentru că se vrea Ascensiunea și Recapatara Conștiinței pentru cât mai mulți oameni *nu este obligaturiu acest lucru* acest program va fi cu costuri materiale zero. Acceptand multumirile drept plata pentru tot ce se ofera.

Cine ajunge la concluzia că i-au fost folositoare cele oferite și simte respectiv vrea să fie recunoscator și pe partea materială, este liber să dea sub formă de donație atât cât consideră el pentru tot ce a obținut, în acest caz se acceptă orice donație.

Se va scrie la final unde și cum poate dona fiecare în cazul în care alege să facă asta sub formă de recunoștiință, apreciere materială.

De ce costurile materiale pentru acest program sunt zero?

Pentru că mulți dintre noi, oamenii, am înțeles iubirea necondiționată doar pe jumătate.

Iubirea necondiționată vine la pachet cu toate celelalte concepte cum ar fi: bucuria, recunoștința, empatia, smerenia și așa mai departe.

Având scheme mentale , unii dintre noi nu am integrat complet conceptul, respectiv emoția iubirii.

Din această cauza și în urmă schemelor mentale referitoare la iubire, înțelegem că prin iubire ni se cuvine totul , altfel ne simțim neîndreptățiți în cazurile în care ni se cere ceva la schimb atunci când ni se oferă ceva, când defapt din recunoștință și bucurie ar trebuie să fim recunoscători pentru ajutor și să oferim dacă avem, atât cât alegem fiecare să oferim.

Totul este în regulă atât timp cât ai implementat mental conceptul iubire și trăiești emoția iubirii.

Ce înseamnă mai exact asta?

Înseamnă următorul lucru:

În momentul când vine un om bogat și oferă din aurul sau material pentru că a conștientizat conceptele din 3D și vrea să fie recunoscător pentru tot , este un lucru bun , o varianta benefică și Dumnezeu îi va trimite ajutoare în urma meritelor sale.

Însă atunci când vine un om care nu are aur material, are puțin argint, dar da din argintul sau altora, către acela se vor deschide cerurile și ajutorul va fi de partea lui pentru a-și vindeca tot ce are de vindecat. ( mai ușor de înțeles, îi vor crește drepturile și vibrația mult mai repede ).

De ce? pentru că a înțeles planul material și nu pune pe primul plan materialul.

Acum, fiecare înțelege cât vrea și cât poate din ce s-a scris mai sus.

Iubirea pleacă din noi! 

Nu este nicio iubire în momentul când:

Majoritatea dintre noi nu constientizam energia negativă creată și acumulată de noi ÎNȘINE cu LIBER ARBITRU ( gândurile, vorbele, faptele pe care le-am făcut noi înșine cu liber arbitru )  și vedem un lucru perfect normal în situația în care trebuie să vină altcineva să ne curețe și să plătească pentru noi energetic și material din exterior, altfel ne simțim neîndreptățiți.

Ba mai mult, mulți dintre noi vorbim de 5D și așa mai departe, când defapt în capul nostru este o suma de informații luate de pe internet sau din gură în gură formând un uragan de informații fără sens.

De ce Nu este în regulă să stăm fără să acționăm, așteptând relaxați pe altcineva care să vină să ne rezolve propriile probleme din propria Umbră?

Pentru că în acel moment noi nu am învățat nimic. 

Acționând așa, nu vom avea cunoaștere, nu ne vom recăpăta puterea interioară, vom fi pradă ușoară energiei negative și așa mai departe.

Din această cauza lucrul cu noi înșine este esențial.

Din motivele menționate mai sus și nu numai, s-a hotărât cu ghidare de sus , ca acest Program să fie cu costuri materiale zero.

Programul Ascensiunea – Recăpătarea Conștiinței va fi atât pentru Românii de pretutindeni cât și pentru oricare altă naționalitate de pe Planetă.

Dumnezeu da șanse tuturor, însă foarte mulți dintre noi le ignorăm din cauza schemelor mentale.

Așadar, e momentul oportun pentru noi toți, familiile noastre, prietenii noștri, să începem să acționăm fiecare cu el însuși.

Programul Ascensiunea – Recăpătarea Conștiinței se va desfășura astfel:

Se va posta zilnic teorie unde se va discuta despre fizic, minte, suflet, energie impreuna cu Umbra și ce se regăsește în Umbră ( frici, scheme mentale, răni emoționale, blesteme, legături nebenefice ( malefice ) , jurăminte etc )

Această teorie va cuprinde totodată și rezolvări practice din N domenii.

Din toată teoria ce se va scrie, fiecare înțelege și aplică cât vrea și poate, fara obligatii, impuneri etc.

Împreună cu teoria va veni partea practică care constă într-o curățare energetică care va avea loc în fiecare Miercuri și Sâmbătă la ora 22:00 ora României care va ține până la ora 22:30 ora României

Se va întâmplă prin Maestru Reiki Liviu Constantin care va fi canal deschis în timpul curățării în care Dumnezeu împreună cu toate entitățile necesare vor curata atât cât îngăduie și consideră Dumnezeu la fiecare, ( Curatarea Chakrelor, câmpurilor, blocajelor, tot ce consideră și îngăduie Dumnezeu la fiecare atât se va curată )

Atât partea practică din curs cât și anunțarea Curățării Energetice vor fi postate / anunțate zilnic pe pagină Liviu Constantin MBS Healing, pe grupul Ascensiunea.ro  inclusiv pe site-ul nostru la secțiunea blog.

Cum se va desfășura Curățarea Energetică ?

În fiecare Miercuri și Sâmbătă fiecare om care dorește să ia parte la ce s-a menționat mai sus, poate începe să se pregătească de la ora 21:50 ora României pentru Curățarea Energetică.

In timpul Curatarii Energetice fiecare sta la el acasă, ori in spatiul ales de fiecare.

Curățarea nu va fi live, din simplu motiv că nu este nimic de făcut live.

De ce ?

În primul rând schemele mentale pe care le avem majoritatea ne îndreaptă spre exterior creându-se o așteptare din exterior, așteptându-se ajutorul din exterior.

Curățarea live este irelevantă din simplu fapt că fiecare în timpul curățării va sta relaxat cu ochii închiși, atent pe el cu toată energia îndreptată spre sine.

De ce ar fi necesar să se producă acesta curatare / eveniment live? Exact, nu există motiv cu beneficitate mare.

Live-uri se vor face când este necesar pentru exprimarea și intelegearea mai lejeră a anumitor subiecte, pentru curatari și meditații nu este neapărat cazul.

Asta pentru a se înțelege odată treaba cu energia și iluzia Live-urilor.

Toți trebuie să stăm cu noi înșine, cu atenția pe noi înșine și la ce se întâmplă cu si in noi înșine în timpul curatarilor / meditațiilor, nu cu ochii și energia în ecranele laptopurilor,tabletelor, telefoanelor etc. 

Așadar, cei ce înțeleg cele scrise mai sus, pot trece la pașii următori.

Pașii care trebuie urmați înainte de începerea Curățării Energetice de către cine alege fără a fi influențat de ceva sau cineva să ia parte la această Curățare Energetică sunt:

Ne alegem un spațiu, o camera unde putem stă pentru următoarele 30-40 minute fără a fi deranjați.

Aerisim camera ( dacă se poate )

Aprindem o lumânare, ardem un bețișor parfumat, tamaie ( dacă avem ) în casă, camera unde urmează să stăm până la ora 22:30.

În jurul orei 22:00 ora României ne punem într-o poziție de relaxare , picioarele să fie descrucisate și anunțăm intenția a ce urmează să se întâmple urmând să spunem rugăciunea:

Eu ( numele tău complet ) doresc și îmi dau acordul să particip la sesiunea de curățare energetică din programul scris de Liviu Constantin.

Mulțumesc Lui Dumnezeu că mă aflu aici și acum!

Mulțumesc Lui Liviu Constantin care va fi un canal deschis în timpul curățării!

Mulțumesc Reiki, Arhnghelilor , Îngerilor, Maeștrilor Ascensionati, tuturor ființelor de Lumina care au voie și vor participa la întregul proces!

Va rog să-mi oferiți ghidare, curățare, protecție divină și pace acolo unde îngăduie Dumnezeu!

Toate cu Voia Lui Dumnezeu pentru binele meu Suprem pe toate planurile!

În timpul Curățării Energetice fiecare stă cu ochii închiși într-o poziție de relaxare.

Lăsăm gândurile cât mai mult axându-ne pe noi, pe simțuri și pe energiea care curge prin noi.

Simțim energia cum curge prin noi și se duce acolo unde avem nevoie și sunt blocaje de curățat.

Lăsăm totul să iasă, dacă ne vine a plânge, plângem.

Dacă simțim diferite dureri, blocaje și așa mai departe în diferite zone, rugăm ghizii să vină să ajute acolo unde consideră ei și au voie divină să intervină.

La final mulțumim lui Dumnezeu și tuturor entităților de lumina care au ajutat!

Cine nu poate sta până la ora 22:30 , este în regulă.

Fiecare stă atât cât poate stă, evident. ( 10-20-30 minute )

Rezultatele depind de fiecare dintre noi, cât suntem de hotărâți să lăsăm în urmă ce a fost urmând să  începem să vedem lumea cu iubire, bucurie, recunostinta, empatie toate conceptele din Lumina de vibrație înalta.

Toate acestea vor fi oferite către toți oamenii care doresc să înceapă o viață din altă perspectiva, cu beneficitati pe toate planurile.

Pentru cei ce vor să își arate recunostinta, mulțumirea și pe planul material, o pot face indiferent de suma în conturile mentionate mai jos urmand sa specifice DONATIE la transfer, si se va accepta.

PayPal : liviuconstantinmbs@yahoo.com

Sau În conturile următoare făcute la BCR :

Nume Titual Cont : Udroaica Vasilica Simona

IBAN : RO18 RNCB 0673 1308 7910 0001

BIC : RNCBROBU

Nume Titular Cont : Roșu Ioana Iulia

IBAN : RO60 RNCB 0526 0063 6806 0007

BIC : RNCBROBU

Pentru cei ce lucrează intens cu ei și își doresc și mai multă cunoaștere, pot opta pentru Analiză Amprentei Energetice care cuprinde toate datele necesare ale fiecăruia dintre noi la nivel fizic,mental,suflet,energetic.

Acest proces cuprinde ședințe individuale.

Tot ce conține Analiză Amprentei Energetice se regăsește în rubrica “Analiză Amprentei Energetice” de pe site-ul nostru.

Pentru orice întrebare, nelămurire, programare va rugăm să contactați pe oricare dintre membrii Echipei Ascensiunea printr-un E-mail ce se regăsește la fiecare membru sau trimite-ți un E-mail la  contact@ascensiunea.ro,  ori la telefon.

ro_RORomanian