Ce sunt curatarile energetice individuale și ce includ ele:

În primul rând curatarile / dezlegarile energetice individuale un alt nivel, ele sunt pentru cei ce au o anumită cunoaștere despre ce înseamnă legături, blesteme, drepturi divine, blocaje în diferite direcții, etc. Pentru cei ce nu au cunoaștere despre cele menționate anterior, este recomandat să studieze acele aspecte cu persoana cu care rezonează mai bine, inclusiv la noi pe site sunt cursuri pentru așa ceva.

Fiecare blocaj energetic se poate manifestă diferit.

Prin blocaj energetic înțelegem faptul că o energie ne blochează în a manifesta, a ne manifesta.

Blocajele energetice sunt foarte multe, iar în urmă lor apar tipare pe care noi acționăm zi de zi.

Blocajele energetice sunt energie + informație care capătă denumiri diferite în urmă intensității energiei și a informației cu care este creat acel blocaj, legături nebenefice, blesteme, etc.

Dacă ai o problema la locul de muncă, ai un blocaj energetic.

Dacă ai o problema materială, ai un blocaj energetic.

Dacă ai probleme în a te concentra, ai un blocaj energetic

Dacă ai o problema în relații, ai un blocaj energetic.

Dacă ai o problema în familie, ai un blocaj energetic.

Dacă ești nefericit, ai un blocaj energetic.

Dacă totul îți merge pe dos, ai blocaje energetice și așa mai departe N blocaje.

Aceste blocaje energetice sunt în câmpurile noastre fie puse de altcineva fie de noi înșine în urmă gândurilor, vorbelor și faptelor noastre din viață asta sau de altădată.

În urmă acestor energii de joasă vibrație, apar tiparele și gândirea de joasă vibrație pe care noi acționăm zi de zi, aceste tipare sunt N tipare, câteva exemple: frică, atașamentele, rănile emoționale, dorințele care vin în urma neajunsurilor.

Din cauza acestor tipare care au în spate un blocaj energetic ( energie de joasă vibrație ) nu putem manifestă tipare de înalta vibrație cum ar fi: iubirea, bucuria, libertatea, recunoștiința și așa mai departe.

Aceste blocaje energetice au mai multe nume și sunt puse / proiectate pe oameni de catre diferite persoane insclusiv societate.

Fie ca o plata karmică, fie din alte cauze fără voie divină.

Ce este simplu de înțeles este că aceste blocaje nu ne lasă să ne manifestăm noi înșine cu iubire, bucurie, libertate, recunoștiință, tot ce ține de vibrație ridicată.

Un lucru foarte important pe care fiecare dintre noi ar trebui sa il intelegem este urmatorul: Daca nu studiem ce înseamnă aceste blocaje energetice și nu știm cum să ne ferim de ele, în timp vor reapărea pentru că nu vom ști să ne ferim de ele sau le vom readuce noi înșine in campurile noastre prin schemele mentale pe care acționăm zi de zi.

Așadar, blocajele energetice în urmă cărora noi acționăm înseamnă Energie și Informație. Pentru a ne proteja, trebuie să fim conștienți de această Energie și Informație, studiind orice ne pică în mâna pentru o viață bazată pe iubire, bucurie, libertate, recunostiinta.

Înainte de orice Curățare Energetică Individuală se face Analiza Amprentei Energetice, în urmă rezultatelor și în cazul în care este voie divină să se lucreze pe acele blocaje energetice, se poate trece la pasul următor, în caz contrar nu se poate face nimic deocamdată pentru că persoana respectivă are lecți de învățat din acele tipare, lecți pe care încă nu le-a conștientizat, plăti karmice și așa mai departe.

Pentru o programare si Curățări Energetice Individuale care se pot face atât live cât și la distanță, puteți scrie la contact@ascensiunea.ro, scrieti unuia dintre Membri Echipei Ascensiunea sau completați spațiile de mai jos cu cerințele dumneavoastră.

ro_RORomanian