Ce sunt curatarile individuale și ce includ ele:

În primul rând curatarile / dezlegarile individuale reprezinta un alt nivel, ele sunt pentru cei ce au o anumită cunoaștere despre ce înseamnă legături, blesteme, drepturi divine, blocaje în diferite direcții, etc. Pentru cei ce nu au cunoaștere despre cele menționate anterior, este recomandat să studieze acele aspecte cu persoana cu care rezonează mai bine, inclusiv la noi pe site sunt cursuri pentru așa ceva.

Fiecare blocaj se poate manifestă diferit.

Prin blocaj înțelegem faptul că o energie, informatie, materie, spirit ne blochează în a manifesta, a ne manifesta.

Blocajele sunt foarte multe, iar în urmă lor apar tipare pe care noi acționăm zi de zi.

Blocajele sunt energie, informatie, materie, spirit care capătă denumiri diferite în urmă energiei ,informației, materiei, spiritului cu care este creat acel blocaj,legături nebenefice, blesteme, etc.

Dacă ai o problema la locul de muncă, ai un blocaj.

Dacă ai o problema materială, ai un blocaj.

Dacă ai probleme în a te concentra, ai un blocaj.

Dacă ai o problema în relații, ai un blocaj.

Dacă ai o problema în familie, ai un blocaj.

Dacă ești nefericit, ai un blocaj.

Dacă totul îți merge pe dos, poti avea N blocaje.

Aceste blocaje sunt pe diferite structuri din noi insine. Ele sunt puse de altcineva sau de noi înșine în urmă gândurilor, vorbelor și faptelor noastre din viață asta sau de altădată.

Aceste blocaje au mai multe nume și sunt puse / proiectate pe oameni de catre diferite persoane insclusiv societate.

Fie ca o plata karmică, fie o lectie sau N variante.

Ce este simplu de înțeles este că aceste blocaje nu ne lasă să ne manifestăm noi înșine la adevaratul nostru potential.

Așadar, blocajele în urmă cărora noi acționăm înseamnă Energie, informatie, materie, spirit in structurile noastre. Pentru a ne proteja, trebuie să fim conștienți de această Energie, informatie, materie, spirit, studiind orice ne pică în mâna pentru a ne manifesta la adevaratul nostru potential pe pamant, in viață.

Înainte de orice Curățare / dezlegare Individuală se face o sedinta individuala pentru a vedea despre ce este vorba. In urmă rezultatelor și în cazul în care omul este pregatit să i lucreze pe acele blocaje se poate trece la pasul următor, în caz contrar nu se poate face nimic deocamdată pentru că persoana respectivă are lecți de învățat din acele blocaje, lecți pe care încă nu le-a conștientizat, plăti karmice și așa mai departe.

Pentru a programa o sedinta , Curățare/ Dezlegare Individuale care se poate face atât live in Bucuresti sau in oricare alta parte a lumii, dar și la distanță, puteți scrie la contact@ascensiunea.ro, scrieti unuia dintre Membri Echipei Ascensiunea sau completați spațiile de mai jos cu cerințele dumneavoastră.

ro_RORomanian