În acest curs se va explica si va avea loc:

1. Ce este un atașament

2. Ce se află în spatele unui atașament

3. Ce rol are un atașament

4. Cum conștientizăm un atașament

5. Efectele pozitive / negative ale unui atașament

6. Metode de înlăturare ale unui atașament

7. O curățare / dezlegare energetică

Atașamentele față de bani,locul de muncă, persoane, locuri, acțiuni, etc, au în spate o energie împreună cu o informație .

Împreună vom vedea ce fel de energie și informație se află acolo, ce înseamnă acea energie urmând ca fiecare să înțeleagă acea energie și informație și să acționeze în urma constientizarilor.

Între a acționa conștient și inconștient într-un atașament, este o diferența.

Când acționăm conștient , înseamnă că am avansat și ne-am dat seama de atașament urmând să-l înțelegem, înlătura sau ce vrem fiecare să facem.

Când acționăm inconștient, înseamnă că încă nu ne-am dat seama de ce este un atașament și de faptul că acel atașament vine în urmă a ceva, în cele mai multe cazuri implementat de alții.

Acționează conștient și crează-ți propria viață cu iubire sau cu ce vrei tu!

Curățarea / dezlegarea energetică de energii negative înseamnă un moment fresh pentru fiecare , ca mai departe fiecare să conștientizeze aceste tipare și ulterior să evolueze si sa își creeze propriile tipare fără a fi obligat de cineva să gândească sau să acționeze într-un anumit fel.

Libertatea a fost luată de mult. Credem că suntem liberi, însă nu este deloc așa.

Acționăm pe scheme mentale implementate de “societate” de mii de ani. Conștientizarea și înlăturarea acestor scheme mentale ne readuc libertatea, urmând ca fiecare să acționeze conform liberului arbitru cu iubire sau cu ce consideră fiecare că trebuie să acționeze.

Cursul se va desfășura live pe Facebook sau pe Zoom.

Acest curs este susținut de Liviu Constantin Maestru Reiki, însă se poate ca pe parcursul desfășurării cursului să apară și alți membri ai Echipei Ascensiunea.

Cursul – Despre atașamentele de toate felurile + curatari / dezlegări energetice – are loc în datele următoare 

Duminică 14.02.2021 

Duminică 28.02.2021.

Duminică 14.03.2021

Duminică 28.03.2021

Ora cursului împreună cu toate detaliile se vor specifica fiecărui participant pe e-mail, telefonic sau pe altă cale după ce s-a înscris la cursul respectiv.

Prețul cursului este 90 de lei iar plata se face în următoarele conturi sub formă de Donație. La detaliile transferului se specifică Donație, iar noi vom accepta.

Paypal: liviuconstantinmbs@yahoo.com

Sau în următoarele 2 conturi deschise la BCR: 

Nume Titular Cont : Udroaica Vasilica Simona

IBAN : RO18 RNCB 0673 1308 7910 0001

BIC : RNCBROBU

——————————————————————————————————–

Nume Titular Cont : Roșu Ioana Iulia

IBAN : RO60 RNCB 0526 0063 6806 0007

BIC : RNCBROBU

Pentru înscrieri și detalii va rugăm să ne contactați și să ne comunicați la care dată dintre cele menționate mai sus doriți să participați la curs și numele cursului.

Ne puteți contacta printr-un mesaj pe pagină Liviu Constantin MBS Healing , pe site-ul ascensiunea.ro printr-un mesaj, prin e-mail la contact@ascensiunea.ro sau la numărul de telefon afișat pe site.

Informații utile pentru cine le consideră utile , se gasesc si se postează zilnic atât pe site la secțiunea blog, cât și pe pagina de Facebook a fiecărui membru al Echipei Ascensiunea.

Drumuri Luminate tuturor!

ro_RORomanian