În acest curs se va explica si va avea loc:

1. Ce înseamnă banul

2. Ce se află în spatele banului

3. Care este rolul banului

4. Ce ne blochează dreptul la bani

5. Efectele pozitive / negative ale banului

6. Metode de înlăturare a blocajelor care ne iau dreptul la bani

7. O curățare / dezlegare energetică

Banul ca orice altceva la baza este o energie.

Odată înțeleasă și folosită cu înțelepciune această energie, Dumnezeu are grijă de toți și da la fiecare atât cât îi este necesar.

Ca în oricare alt concept, inclusiv când vorbim despre “ban” vorbim despre blocaje, scheme mentale și așa mai departe implementate, proiectate de alții pe noi.

În planul 3D, planul material, banul este ceva ce se da la schimb pentru a primi altceva, însă mai este ceva mai mult de atât.

Împreună vom studia banul și vom ști tot ce trebuie știut despre ban.

Nu contează că ești afacerist, director sau om simplu.

Cu siguranță ai scheme mentale pentru a face bani, însă majoritatea nu știu ce înseamnă acea schemă mentală,banul și energia banului.

Curățarea / dezlegarea energetică de energii negative înseamnă un moment fresh pentru fiecare , ca mai departe fiecare să conștientizeze aceste tipare și ulterior să evolueze si sa își creeze propriile tipare fără a fi obligat de cineva să gândească sau să acționeze într-un anumit fel.

Cursul se va desfășura live pe Facebook sau pe Zoom.

Acest curs este susținut de Liviu Constantin Maestru Reiki, însă se poate ca pe parcursul desfășurării cursului să apară și alți membri ai Echipei Ascensiunea.

Cursul – Despre bani și blocajele respective + curățări / dezlegări energetice – are loc în datele următoare :

Vineri 12.02.2021 

Vineri 26.02.2021.

Vineri 12.03.2021

Vineri 26.03.2021

Ora cursului împreună cu toate detaliile se vor specifica fiecărui participant pe e-mail, telefonic sau pe altă cale după ce s-a înscris la cursul respectiv.

Prețul cursului este 90 de lei iar plata se face în următoarele conturi sub formă de Donație. La detaliile transferului se specifică Donație, iar noi vom accepta.

Paypal: liviuconstantinmbs@yahoo.com

Sau în următoarele 2 conturi deschise la BCR: 

Nume Titular Cont : Udroaica Vasilica Simona

IBAN : RO18 RNCB 0673 1308 7910 0001

BIC : RNCBROBU

——————————————————————————————————–

Nume Titular Cont : Roșu Ioana Iulia

IBAN : RO60 RNCB 0526 0063 6806 0007

BIC : RNCBROBU

Pentru înscrieri și detalii va rugăm să ne contactați și să ne comunicați la care dată dintre cele menționate mai sus doriți să participați la curs și numele cursului.

Ne puteți contacta printr-un mesaj pe pagină Liviu Constantin MBS Healing , pe site-ul ascensiunea.ro printr-un mesaj, prin e-mail la contact@ascensiunea.ro sau la numărul de telefon afișat pe site.

Informații utile pentru cine le consideră utile , se gasesc si se postează zilnic atât pe site la secțiunea blog, cât și pe pagina de Facebook a fiecărui membru al Echipei Ascensiunea.

Drumuri Luminate tuturor!

ro_RORomanian