În acest curs se va explica si se va face:

1. Ce înseamnă o schemă mentală

2. Ce se află în spatele unei scheme mentale

3. Care este rolul unei scheme mentale

4. Cum conștientizăm o schemă mentală

5. Efectele pozitive / negative ale unei scheme mentale

6. Metode de înlăturare a schemelor mentale

7. O curățare / dezlegare energetică

Nu ne dăm seama, însă modul în care fiecare acționează zi de zi reprezintă o schemă mentală.

Schemele mentale pe care funcționăm ne influențează în mod direct viața și toate acțiunile pe care le facem în fiecare moment.

Împreună vom indentifica aceste scheme mentale, le vom înțelege și pe parcurs le vom înlătura ( depinde de ce este înăuntrul fiecăruia )

Curățarea / dezlegarea energetică de energii negative înseamnă un moment fresh pentru fiecare , ca mai departe fiecare să conștientizeze aceste tipare și ulterior să evolueze si sa își creeze propriile tipare fără a fi obligat de cineva să gândească sau să acționeze într-un anumit fel.

Libertatea a fost luată de mult. Credem că suntem liberi, însă nu este deloc așa.

Acționăm pe scheme mentale implementate de “societate” de mii de ani. Conștientizarea și înlăturarea acestor scheme mentale ne readuc libertatea, urmând ca fiecare să acționeze conform liberului arbitru cu iubire sau cu ce consideră fiecare că trebuie să acționeze.

Cursul se va desfășura live pe Facebook sau pe Zoom.

Acest curs este susținut de Liviu Constantin Maestru Reiki, însă se poate ca pe parcursul desfășurării cursului să apară și alți membri ai Echipei Ascensiunea.

Cursul – Despre Schemele Mentale și Rolul Lor + curatari / dezlegări energetice – are loc în datele următoare :

Joi 11.02.2021 

Joi 25.02.2021.

Joi 11.03.2021

Joi 25.03.2021

Ora cursului împreună cu toate detaliile se vor specifica fiecărui participant pe e-mail, telefonic sau pe altă cale după ce s-a înscris la cursul respectiv.

Prețul cursului este 90 de lei iar plata se face în următoarele conturi sub formă de Donație. La detaliile transferului se specifică Donație, iar noi vom accepta.

Paypal: liviuconstantinmbs@yahoo.com

Sau în următoarele 2 conturi deschise la BCR: 

Nume Titular Cont : Udroaica Vasilica Simona

IBAN : RO18 RNCB 0673 1308 7910 0001

BIC : RNCBROBU

——————————————————————————————————–

Nume Titular Cont : Roșu Ioana Iulia

IBAN : RO60 RNCB 0526 0063 6806 0007

BIC : RNCBROBU

Pentru înscrieri și detalii va rugăm să ne contactați și să ne comunicați la care dată dintre cele menționate mai sus doriți să participați la curs și numele cursului.

Ne puteți contacta printr-un mesaj pe pagină Liviu Constantin MBS Healing , pe site-ul ascensiunea.ro printr-un mesaj, prin e-mail la contact@ascensiunea.ro sau la numărul de telefon afișat pe site.

Informații utile pentru cine le consideră utile , se gasesc si se postează zilnic atât pe site la secțiunea blog, cât și pe pagina de Facebook a fiecărui membru al Echipei Ascensiunea.

Drumuri Luminate tuturor!

ro_RORomanian