Toate problemele indiferent că sunt de natură fizică, mentală, emoțională, energetică pot fi înlăturate chiar de noi înșine.

Toate cele menționate mai sus sunt valabile în cazul în care acumulăm o educație spirituală , o cunoaștere.

Fără această educație spirituală , cunoaștere, noi înșine nu putem face nimic. 

De ce?

Pentru că nu suntem conștienți de această informație, pentru că nu știm de existența acestor lucruri.

În momentul când începem propria educație spirituală și acumulăm cunoaștere, devenim conștienți de cele menționate mai sus și putem acționa conștient.

Sunt N sisteme și metode de a te cunoaște pe tine insusti pe unu sau pe toate planurile.

Sistemul Reiki Usui ne ajută în a ne cunoaște pe noi înșine pe toate planurile, ulterior ajuntand pe alți oameni de la sine.

Toate planurile însemând: Fizic, mental, emoțional, energetic.

Ce este Reiki ?

Este un sistem de evoluție spirituală prin care omul poate accesa Sursa Universală de Energie. 

Sursa Universală de Energie este denumită în N feluri depinde de sistem, religie etc.

Sursa Universală de Energie se mai numește printre altele și Duhul Sfânt.

În toate sistemele de pe Pământ, oamenii vorbesc despre această energie, fie îi spun bio-energie, fie Lumina, fie prană, fie chi sau ki, ea este aceeași.

Diferența între sisteme este modul de a prelua această energie și modul ei de utilizare.

În qi gung, tai chi, tao, ea este luată din atmosfera, de la stele etc. 

În creștinism este luată prin rugăciune, împărtășanie, prin apă sfințită de la preot care are acces direct la Sursă Universală ( Duhul Sfânt )

Prin Reiki ai de asemenea acces direct la Sursa Universală de Energie.

Mai există o diferența, aceea de vibrație a Luminii.

La acest capitol Reiki stă foarte bine, Maeștrii Reiki având o vibrație mult superioară celorlalte practici, dar mai mica decât cea a unor preoți.

Însă, există Maeștri Reiki care au vibrație superioară chiar și preoților.

În această situație depinde de vibrația și cunoașterea fiecărei persoane în parte, fie ea din orice domeniu, maestru reiki, qi gung, tai chi, preot etc.

Avantajele pe care le are un Practicant Reiki / Maestru Reiki

În primul rând Reiki este accesibil oricărei persoane care dorește să evolueze spiritual indiferent de sex, rasă, religie, profesie, naționalitate, convingeri filozofice.

Când spunem o persoană spirituală ne referim la persoane care au o educație și o anumită cunoaștere spirituală, persoane care au început studiul spre cunoașterea de sine, cunoașterea fizică, mentală, emoțională, energetică.

Reiki ne ajută să armonizăm energiile și să le folosim pentru evoluția noastră, a tuturor.

Odată ce devi practicant reiki nu înseamnă că trebuie să urmezi neapărat drumul terapiilor , să fi un terapeut așa cum înțelege lumea “Terapeutul”.

În primul rând “terapeut” este înțeles greșit de majoritatea oamenilor.

Terapeut poți fi indiferent de domeniul de activitate pe care îl ai în viață de zi cu zi.

Dacă lucrezi într-un supermarket, poți fi terapeut prin atitudinea ta la locul de muncă și față de toți oamenii cu care iei contact. Având o vibrație mare, câmpurile tale vor emite energii de vibrație mare , automat toți cei care vor lua contact cu câmpurile tale li se va face terapie, starea lor va devenii una mai bună, vor fi mult mai veseli, binedispuși, mult mai plini de “viață” in adevaratul sens al cuvantului pentru ziua respectivă, rezultatele acelei persoane crescând considerabil indiferent de ce are în plan în acea zi.

Dacă lucrezi în domeniul IT, poți fi terapeut pentru restul echipei din care faci parte. Vibrația ta, energia ta care se află în câmpurile tale, va întră în contact cu energia din câmpurile celorlalți, automat va crește nivelul de lucru, se vor elimina blocaje, vor apărea idei, creativitate, spor în ceea ce face fiecare.

Dacă eșți scriitor, poți fi terapeut prin ceea ce scri. Cuvintele și energia din spatele cuvintelor de vibrație înalta vor ajută cititorii tăi deschizandu-le inima și mintea, li se vor elimina din blocaje, vibrația cititorilor va crește și automat cititorii vor avea o vibrație mare în activitatea lor de zi cu zi.

Ați prins ideea. Indiferet în ce domeniu lucrezi în viață de zi cu zi, poți fi un terapeut.

Făcându-ți treaba 100%, automat vei avea satisfacție, voință, bucurie, echilibru pe toate planurile și ce este cu adevărat frumos este faptul că făcând toate acestea cu bucurie vei transmite același lucru către ceilalți oameni și toată lumea va crește in vibratie, urmând să-și clădească fiecare în ritmul sau o viață mai frumoasă cu vibrație mare bazată pe iubire, bucurie, libertate, recunoștiință.

Istoria Reiki 

Fondatorul acestui sistem este Mikao Usui ( 1865 – 1926 ). El a readus această practică pe Pământ printr-o experiență avută în anul 1922. An în care acesta a uract pe muntele Kurama și a ținut post negru 21 zile, după ce în prealabil încercase să afle taina vindecărilor făcute de Iisus Hristos. În a 21-a zi, a primit această energie pe care a numit-o REIKI. Transmite mai departe Reiki-ul lui Chujiro Hayashi, care și el trasmite mai departe doameni Hawayo Takata. Această aduce Reiki-ul în America, unde instruiește 22 de maeștri. Aceștia au fondat societăți de Reiki, iar fiecare și-a pus amprenta mai mult sau mai puțin pe acest sistem, astfel la ora actuală pe lângă diferențele de la un maestru la altul mai sunt și peste 100 de alte ramuri așa zise nontraditionale sau moderne. Oricum ar fi, este o eroare gravă în a susține că Reiki-ul meu este mai bun decât al tău sau invers. Toate funcționează, există însă diferențe la simboluri și vibrațiile la care acestea conectează, plus diferențe la ritualul de inițiere ( acordaj ). În rest, totul depinde de practică și de nivelul spiritual al fiecăruia.

Inițierea

Inițierea Reiki este un ritual prin care practicantul este racordat la Sursa de Energie Universală.

Inițierea are trei mari componente: 

1 – Cea fizică, unde maestru efectuează un anume ritual.

2 – Cea energetică, unde se deschid anuiti centri energetici și se curată anumite meridiane energetice.

3 – Componentă spirituală, unde practicantul primește un anumit număr de ghizi de Lumina, o cunoaștere la nivelul Sinelui și daruri de la Divinitate.

Toate acestea fiind oferite de Divinitate spre a evolua și a ne îndeplini misiunea personală pe această planetă.

Cu ficare inițiere primită crește și responsabilitatea maestrului/practicantului față de el, de oamenii pe care trebuie să-i ajute sau să-i învețe și față de Divinitate.

Criza de vindecare

După inițiere ( acordajul ) Reiki, poate apărea așa numită criză de vindecare. Ea durează 21 de zile în care trebuie efectuat autotratamentul zilnic. Această criză apare pentru că practicantul a fost racordat la o energie superioară, iar corpul are în componentă și energii și entități negative, care în momentul ridicării vibrației interne vor fi eliminate. Aceste energii și entități negative în timpul eliminării vor trece prin câmpuri, unele provocând durere. În concluzie: în primele 21 de zile de la inițiere este posibil, nu obligatoriu, să aveți dureri, dar nu este nici o problema, corpul dumneavoastră se purifică.

Procesul de purificare poate îmbraca orice simptom și se poate manifestă precum o gripă, prin curgerea nasului, tușe, strănut, urinări dese, schimbarea culorii și a mirosului la urină, fecale, menstruație. Pot apărea și căscat des, somnolență, insomnii, transpirațîi.

În această perioada de 21 de zile este recomandată efectuarea autotratamentului zilnic și consumul de cât mai multe lichide ( de preferat energizate sau apă sfințită ).

Înainte de orice inițiere în Reiki sau sisteme mai avansate precum, Karuna, Shamballa și așa mai departe, se va face o analiză a viitorului practicant pentru a vedea dacă are deschiderea respectiv voia divna spre Reiki și care este beneficitatea acestui sistem pentru el.

În cazul în care deschiderea ,voia și beneficitatea nu sunt , dar viitorul practicant dorește să urmeze acest sistem, se poate îndruma pentru a obține deschiderea, voia și beneficitatea , ulterior urmând inițierea.

Inițierile se fac live în Bucureșți, în țară ( când unul dintre maeștri echipei Ascensiunea anunță că va fi într-un anumit Oraș ) cât și Inițierile Online.

După inițiere fiecare practicant va primi manualul de utilizare al sistemului cu tot ce trebuie.

Inițierile se fac pe gradele I, II, III , ulterior pentru cine dorește gradul IV / Maestria.

Pentru detalii, programări și inițieri completati randurile de mai jos sautrimite-ți un e-mail la adresa contact@ascensiunea.ro ori la numărul de telefon afișat pe site.

Dacă rezonezi mai mult cu un anumit Maestru din Echipa Ascensiunea, te rugăm să contactezi maestru respectiv. Datele de contact ale fiecărui Maestru se regăsesc pe site în secțiunea Echipa, sau poți trimite un e-mail la contact@ascensiunea.ro în care să specifici ce anume doresti și noi te vom redirecționa către Maestrul respectiv.

Liviu Constantin – Scriitor / Autor la Liviu Constantin MBS Healing, Maestru Reiki , Info-Reiki, Initieri Reiki Usui, Karuna Reiki, Shamballa MDH, Terapii, Analiza Amprentei Energetice
Ioana Iulia Rosu – Formator, Scriitor / Autor la Ioana Iulia MBS Healing, Maestru Reiki , Theta Healing, Initieri in Reiki Usui, Karuna Reiki, Shamballa MDH
Mihai Adrian Morosanu – Astrolog, Reflexoterapeut, Bioenergoterapeut, Scriitor / Autor la Iluminarea Potentialului, Maestru Reiki , Inforenergetica, Analiza Amprentei Energetice

Dan Cazacu – Analiza Amprentei Energetice, Terapii – Starea de sanatate – Starea de vitalitate – Blocaje – Solutii

ro_RORomanian