Mai jos este o variantă pentru cine rezoneaza cu ea, dintre nenumăratele variante pe care le poți alege către a fi mai aproape de cunoașterea de Sine, cunoașterea a ceea ce ești.

Credem cu tărie că cele mai importante întrebări pe care fiecare om ar trebui să și le pună ,sunt “Cine sunt Eu?” și “Care este Rolul Meu?”.

Ne propunem așadar să te aducem cât mai aproape de obținerea adevărului propriu, să te aducem pe calea prin care te descoperi.

Vreau să te atenționez că este o cale cu bune și cu rele, pentru că te vei întâlni pe tine la tot pasul, pe tine cel rănit dar și cel liber de tipare, de constrângeri.

Ce vei descoperi pe această cale te va face să îți doreșți să parcurgi tot mai mult și mai mult pentru că varianta ta, cea care se află înainte cu un pas măcar, decât Tu cel de acum, este mai luminoasă, mai curată și mai vie.

Te invit așadar sa te descoperi pas cu pas prin acest jurnal care îți va dezvălui adevărul despre tine.

Am pregătit pentru tine o parte teoretică în care îți voi vorbi prin cuvintele tale, îți voi reaminti ceea ce este important cu adevarat. Te invit apoi sa te deschizi printr-o parte practică, celui mai mare învățător al tău. TU!

Vei fi timp de 90 de zile atât de aproape de tine cat permiți, descoperind pe parcursul lor care îți sunt tiparele. Vei deveni mai înțelept în ceea ce te privește, mai blând cu tine si mai puternic în același timp.

O poți primi dând un mesaj la contact@ascensiunea.ro , mesaj privat pe pagină de Facebook Ioana Iulia MBS Healing sau completând spațiile de mai jos.

Prețul: 145 ron + Transport

ro_RORomanian